Saltum Trim er en selvstændig klub med klubhus og spinningrum i Nols hallen i Saltum. Der er aktiviteter hele året – uanset vejr og vind. Klubben, med udgangspunkt ved Nols sø, har en utrolig smuk natur lige uden for døren – som bruges flittigt til alle vore aktiviteter. Er du på ferie i området – så kontakt os – vi kender de lokale løbe- og MTB ruter – og viser gerne rundt!

Arrangementer

Blokhus Marathon
Blokhus Marathon arrangeres hver år den første søndag i august måned med udgangspunkt i Blokhus Torv. Saltum Trim startede det første Blokhus Marathon i 2007, som siden da er vokset stødt hvert år.
Læs meget mere om løbet på blokhusmarathon.dk eller på facebook.

Saltum MTB Klassikeren
Saltum MTB-Klassikeren blev grundlagt I 2005, hvor vi startede ud med en enkelt rute. Cykelløbet har nu udviklet sig til et løb med en 25 og en 43 km rute, hvor alle cykel-interesserede kan deltage via vor hjemmeside. Du kan læse meget mere om løbet på facebook.

Beierholm MTB
MTB-løb, hvor Beierholm inviterer Saltum Trim ind som teknisk arrangør på selve cykelløbet. Der afvikles tre løb på henholdsvis 30, 45 og 75 kilometer, hvor Saltum Trim står for tidstagning, mærkning af ruterne og selve afviklingen.
Læs meget mere om løbene på http://beierholm-mtb.dk/